úterý 12. dubna 2011

Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Spokojeni se svým zbrusu novou kopii Internet Explorer 9 ? Je to již zastaralý - Microsoft právě oznámil Internet Explorer 10 na své konferenci developer MIX v Las Vegas, a pokud jste se systémem Windows, můžete chytit lžíci právě teď a vzorek brzy chuť. Můžete si stáhnout nové platformy Náhled hned v Test Drive stránky společnosti Microsoft a zjistit, kde společnost se děje s tímto brzy iteraci, která přidává podporu pro další webové standardy jako CSS Přechody a CSS3 Flexibilní Box Layout. Podle tiskové zprávy, gentleman s názvem Dean Hachamovitch právě odhalilo nový prohlížeč na jevišti MIX, ale my jsme vlastně sledoval ho promluvit právě teď, a ... on není tam ještě dost. Dáme vám vědět, co říká.

Update: Video po přestávce!

Update 2: Dean a Steven Sinofsky (prezident divize Windows) jsou skutečně ukazovat ho na jevišti, ale jsou to jen vykonávají stejnou Test Drive testů jste mohli spustit doma - jet dál, víte, že chcete, aby vaše ponořit patě v akváriu, že HTML5.

Pokračovat ve čtení Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video)

Microsoft tlačí ven náhled budovat aplikace Internet Explorer 10 (video) původně objevila na Engadget na Út. 12.04.2011 12:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat