úterý 22. března 2011

Windows 7 Telefon hack přináší okamžité obnovení aplikace, mobilní multitasking k masám

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/windows-phone-7-hack-brings-instant-app-resumption-mobile-multi/:
Hledáte něco pohotovější reakci při skákání sem a tam mezi aplikacemi na vašem WP7 zařízení? No, máme právě pro vás zaseknout - dev z Windows Phone Hacker, Jaxbot, dělal některé postrkování kolem oken tel. registru a našli způsob, jak okamžitě obnovit aplikace, ne muss, žádné problémy. Při nastavení "DehydrateOnPause" klíče registru hodnotu na nulu, zbavil té otravné app dehydratace / rehydratace procesu úplně. Mějte na paměti, tam může být nějaký "nežádoucí" vedlejší účinky z platné-krmení přístroji multitasking (ADD?) před termínem , a budete potřebovat developer-odemkl zařízení pro přístup k registru, takže pouze zkušení uživatelé se nemusí vztahovat - máte psaní poznámek, pane Ballmer ? Hit se zdrojem odkaz na The Full Monty, a podívejte se zaseknout v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Windows 7 Telefon hack přináší okamžité obnovení aplikace, mobilní multitasking k masám

Windows 7 Telefon hack přináší okamžité obnovení aplikace, mobilní multitasking pro masy původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 22:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Windows Phone Hacker | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat