úterý 22. března 2011

LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Takže, je tu dobrou a špatnou. Samozřejmě, že budeme začínat první. Měsíc poté, co jsme si všiml tohoto charakteru plížit kolem na Mobile World Congress, LG konečně přijata (oficiální), zábaly z jeho příchozích WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad. Je to docela známé design - tenký (6,29 x 3,54--x 0.39-inch) indukční nabíjení pad s baterií LED diod, abyste věděli, současný stav věcí. Jsme hádat, tenhle chlápek je navržen pro práci původně s Verizon-svázal revoluce , ale vzhledem k tomu, že LG dělá žádnou zmínku o tom, co telefonů / případech bude nakonec být kompatibilní, bude to muset zůstat jen, že pro tuto chvíli. Pokud jde o špatné zprávy? No, až nevěděl, co přesně je tato jednotka pro (z hlediska kompatibility), jsme také odešel ve tmě, pokud jde o ceny a data odeslání. Ale hej, alespoň máme trojici obrázků s vysokým rozlišením na zírat.

Pokračovat ve čtení LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny

LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 14:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat