úterý 22. března 2011

Microsoft Windows Phone 7 'Nodo' update začíná vyvalit, přináší kopírovat / vložit a další zábavné doplňky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/microsofts-windows-phone-7-nodo-update-starts-rolling-out-br/:
Nevadí, že za hluk v rohu - to je jen milióny Windows Phone 7 uživatelů skákat kolem bezmeznou oslavě. Po vyslechnutí, že takzvaný Nodo aktualizace bude nevyšplouchnou na WP7 telefonů na začátku února, zdá se, že kodéři Microsoftu trvalo několik týdnů navíc, aby se věci tak akorát. Dnes společnost aktualizovala své Windows Mobile historii aktualizací popisovat nové funkce, které se válí v rozložené móda telefonů po celém světě, a standout Navíc je zkopírovat a vložit funkce, které AT & T HD7S bude loď s ještě v letošním roce. Uvidíte také vaše aplikace a hry zatížení rychleji, vaše tržiště vyhledávání rafinované a vaše WiFi výkon zlepšil. K dispozici je také celá řada Outlook, zasílání zpráv, Facebook, audio a kamera zlepšení, ačkoli to zůstane nejasné jestliže řekl kameru nyní zachovává svůj natáčení preferencí i po ukončení aplikace. Vytrvejte, pokud jste ho ještě neviděli své oznámení o aktualizaci ještě ne, a ujistěte se, dejte nám vědět, jak nové výstavby Vás léčí v komentáři níže.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Microsoft Windows Phone 7 'Nodo' update začíná vyvalit, přináší kopírovat / vložit a další zábavné doplňky původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat