úterý 22. března 2011

Google dává Georgia Tech $ 1 milión k vybudování měřítko pro otevřenou internet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/google-gives-georgia-tech-1-million-to-build-a-benchmark-for-th/:
Google dává Georgia Tech $ 1 milión k vybudování měřítko pro otevřenou internet Můžete benchmark cyklů vašeho procesoru , sílu vašeho GPU , rychlosti vašeho připojení k internetu, a nesčetné množství dalších zdánlivě důležité věci. Nicméně, je tu ještě jedna chybí měřítko, které by mohly všechny ty se zdají trochu frivolní: otevřenost vašeho připojení. Google chce jeden a právě získal Georgia Tech $ 1 milión dotace více než dva roky (s možností $ 500k bonus pro třetí rok), přijít s měřítkem schopné zjistit, jak neutrální je Váš čistý. Až budete připraveni, bude to vypadat pro všechny umělé škrcení, která byla nastavena na místě a budou také kontrolovat doklady o digitální cenzury. Ani slovo o tom, kdy starší verze mohou vidět uvolnění, ale doufejme, že to přijde před musíme začít platit navíc za možnost stahovat non-ISP-schválený obsah.

Pokračovat ve čtení Google dává Georgia Tech 1 milion dolarů na vybudování měřítko pro otevřenou internet

Google dává Georgia Tech $ 1 milión k vybudování měřítko pro otevřené internetové původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat