úterý 22. března 2011

Contour zahajuje Hledáček aplikací, umožňuje váš iPhone se poraďte se svým ContourGPS (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:
Contour zahajuje Hledáček aplikací, umožňuje váš iPhone se poraďte se svým ContourGPS
Helma vačka fanoušek? Contour je ContourGPS v současné době má největší řadu možností připojení, a jeden z těch možností, Bluetooth, je konečně k něčemu dobré. Firma má právě vyletěl vypínač a rozmístila své hledáčku app, že jsme naposledy viděli na veletrhu CES , který umožňuje IOS zařízení vytáhnout živé video z kamery, i když je to stále přilepená na straně své hlavy a zablácený. Uživatelé také mohou vyladit nastavení fotoaparátu v real-time, což je obrovský krok vpřed oproti předchozímu proces, který vyžaduje uvázání vačkou a bootování nějaký software. Nicméně, tu však jeden háček: použití zařízení je třeba nainstalovat malý karty, tzv. ConnectView, do fotoaparátu. Toto lízátko bude vám zpět 29,99 dolarů, když jsme řekli nadcházející Android uvolnění aplikace budou moci obejít. Bohužel, tato verze není až spolu bohužel vágní "Jaro", ale IOS chuť je zdarma ke stažení hned v App Store.

Pokračovat ve čtení Contour zahajuje Hledáček aplikací, umožňuje váš iPhone se poraďte se svým ContourGPS (video)

Contour zahajuje Hledáček aplikací, umožňuje váš iPhone se poraďte se svým ContourGPS (video) původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 14:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Obrys | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat