úterý 22. března 2011

Senátor žádá DoJ a FCC dělat dobře svou práci, poskytovat tření pro AT & T / T-Mobile tie-up

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/senator-asks-doj-and-fcc-to-do-their-jobs-provide-friction-for/:
Vždycky je tu jeden. Zpátky v zimě roku 2009, senátor Kerry zveřejněny jeho žádost pro Fox a Time Warner, aby mísa hry online, a jeden Chuck Schumer se k psaní otevřený dopis , aby Steve Jobs o iPhonu recepce strasti, které nakonec vedly k specializované tisku události (většinou) napadl záležitost. Nyní, Minnesota senátor Amy Klobuchar naléhá FCC a DOJ se "se blíže podívat na navržené AT & T a T-Mobile sloučení , "konstatuje, že výsledek by mít nepochybně velký vliv na výběr spotřebitelů, cen a služeb v bezdrátové průmyslu .

Samozřejmě, není to jako tyto dvě nebude dělat jen, že v nadcházejících měsících, ale je dobré vidět oheň od počátku v Kongresu, aby se ujistil due diligence je hotovo. S dopravce, který poskytuje službu až 42 procent všech odběratelů v USA bezdrátových má potenciál posunout vážně ekonomika věcí, a potenciálně zajímavější jsou důsledky odmítnutí. Ve skutečnosti, mnoho z nich naznačuje, že AT & T bude pravděpodobně muset prodat větší aktiva a slibují rozšíření do venkovských / chudých oblastech s cílem získat schválení, které vychází pěkně na generálního ředitele Dan Mead vlastní komentáře Verizon Wireless týkající se koncesí . Jsme také sluch, že regulační orgány by mohlo trvat tak dlouho, jak 18 měsíců, aby vypátraly a můžete se vsadit, že budeme po play-by-play, jak to všechno odvíjí.

Senátor žádá DoJ a FCC dělat dobře svou práci, poskytovat tření pro AT & T / T-Mobile tie-up původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 09:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Senátor Amy Klobuchar , Washington Post | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat