úterý 22. března 2011

Dolby přináší lehčí, levnější, 3D brýle, aby lépe konkurovat RealD a IMAX

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/dolby-introduces-lighter-cheaper-3d-glasses-to-better-compete-w/:
Dolby pracuje na získání náklady na své 3D brýle dolů, protože přináší Infinitec barevný posun technologie k divadlům v roce '07 a to nemohlo počkat na CinemaCon 2011 příští týden před vyhlášením nových modelů je uvedeno výše. Ty by měly prosím divadelní subjekty tím, že je levnější než ty staré - dole k $ 12 nebo méně na jedno použití dvojice z 17 dolarů v loňském roce, a 27,50 dolarů rok před tím - a doufejme, že diváků tím, že je lehčí, s novým vícevrstvým optické film od společnosti 3M a přepracovaný rám k zablokování vnějšího světla. K dispozici je také RFID tagů, které pomohou udržet je od procházky ven z moviehouse, a tvrdí, že se vejde více než 98 procent předpis brýlí. Zatím RealD má vedoucí postavení na trhu s levnější brýle, více stylů a domácí HDTV kříž-kompatibilitu, zatímco IMAX je synonymem (obvykle) s velkými obrazovkami, ale pokud divadel start přihrávek, že úspory v podobě nižších cen letenek bychom mohli vyzvednout z obrazovky Dolby mezi jinými 3D kina soutěže příště se vydáme do divadla.

Pokračovat ve čtení Dolby přináší lehčí, levnější, 3D brýle, aby lépe konkurovat RealD a IMAX

Dolby přináší lehčí, levnější, 3D brýle, aby lépe konkurovat RealD a IMAX původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 06:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Dolby | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat