úterý 22. března 2011

Wi-Fi Alliance spouští hotspot certifikační program má za cíl usnadnit buňky-k-WiFi handoff strasti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/wi-fi-alliance-launches-hotspot-certification-program-aims-to-e/:
Pokud jste nevěnoval ani mírný trochu pozornosti dopravcům za poslední rok a měnit, tak víte, že počet 'em se uchylovat k celoměstský WiFi sítí za účelem zmírnění napětí se umístí na svých 3G sítě. Je to určitě schůdným řešením pro problém, který vyžaduje kvanta času (a příliš mnoho podpisů) na přípravky na nové buňky stránky, ale je tu hrozící problém: kompatibilita. Samozřejmě, Wi-Fi Alliance je všude, dnes zahájila iniciativu na přeměnu uživatelskou zkušenost hotspotů. Wi-Fi Certified hotspot testbed bude řešit ověřování a poskytování služeb pro veřejné WiFi sítí, v podstatě jedná na "usnadnit bezproblémové handoff buněčné provozu od smartphonů, tablety a další přenosná elektronika na WiFi, pomáhat poskytovatelům služeb zvládnout nároky na omezené spektrum licencí . " Jsme řekli, že program umožní zařízení "objevit a automaticky zvolí sítě založené na uživatelských předvoleb, provozovatel politiky a optimalizace sítě", a v mnoha případech, budou automaticky poskytuje přístup k síti na základě pověření mechanismů, jakými jako SIM karet. Těžko říci, co to bude znamenat pro limity a strukturování, ale my jsme vázáni se dozvědět více, jak za 1. pololetí 2012 Datum zahájení cíl kreslí blíž. Úplné uvolnění je po přestávce, za obvyklé.

Pokračovat ve čtení Wi-Fi Alliance spouští hotspot certifikační program má za cíl usnadnit buňky-k-WiFi handoff strasti

Wi-Fi Alliance spouští hotspot certifikační program má za cíl usnadnit buňky-k-WiFi handoff strasti původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat