úterý 22. března 2011

Stejná písnička, druhý verš: Microsoft žaluje Barnes & Noble pro porušení patentu Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/same-song-second-verse-microsoft-sues-barnes-and-noble-for-andro/:
Měli jsme to znám přišla, když Microsoft šel po Motorola za porušení Android Moto je údajně patent zařízení-, a teď Ballmer & Co mají své památky nastavit na Barnes & Noble, Foxconn , a Inventec pro výrobu a prodej kout barev . Opět, Microsoft podal v obou ITC a západní obvod Washingtona federálního soudu tvrdil, že Android OS porušuje její patenty, i když ve věci patentů se zmenšoval počet devět-pět tentokrát. Údajně, kout Barva je prošpikovaný porušuje kousky z jeho kartě-pomocí webového prohlížeče a web-prohlížení dokumentů schopnost jeho výběr textu a funkcí knihu anotace. Společnost Microsoft se uchýlil k soudní spory jako nový prostředek dostat zaplaceno za své patenty po rok-dlouhé licenční jednání s B & N pramálo ovoce (na rozdíl od těch, s HTC , kteří se dostali s licenční program). Tak počítat to jako další jasný signál pro výrobce - Android je open-source, ale není to zadarmo.

Pokračovat ve čtení Stejná písnička, druhý verš: Microsoft žaluje Barnes & Noble pro porušení patentu Android

Stejná písnička, druhý verš: Microsoft žaluje Barnes & Noble v případě porušení patentu Android se původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 19:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat