čtvrtek 17. března 2011

Zediva kaše se Netflix a Redbox za 1,99 dolarů, čtyři hodina-okno DVD půjčovny streaming

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/zediva-mashes-up-netflix-and-redbox-for-1-99-four-hour-window/:
Netflix a Redbox byly nové horkost nájemného za posledních několik let, ale oba mají podstatné nevýhody. S Redbox , je to pole a blbci, kteří jsou neustále stojí před ní listovat každý jednotlivý film věc a pro hodinky Netflix Okamžitě je nedostatek nových zpráv k dispozici pro okamžité prohlížení. Nyní je tu nový startup, Zediva, které se na obou těchto problémů tím, že zapíchne s DVD, ale místo toho, lodní dopravy je zákazníkům nebo jejich umístění ve stáncích, jen proudy je na vyžádání od jednoho hráče, na jeden divák (na rozdíl od Netflix , někdy filmy jsou "pronajímá", pokud nejsou kopie v současnosti k dispozici - pronájem film vám dává kontrolu nad přehrávače DVD, s rychle vpřed a vzad, za čtyři hodiny) pro 1,99 dolarů nebo 10 aut za 10 dolarů.

Zřejmě to bylo v betě na rok, ale je nyní k dispozici všem, a je v současné době nabízí nové vydání DVD ve stejný den jdou na prodej tím, že prostě kupovat je v maloobchodním prodeji. Neexistuje žádný obsah HD, ale zatím tvrdí, Blu-ray tituly budou nabídnuty brzy. Associated Press mluvil o ochraně autorských práv právník, který poukazuje na případ hotelu, který zavedl podobný systém, ale byl žalován v zapomnění před voláním Zediva "roztomilý, ale ilegální", takže pokud se rozhodnete podívat se na to, bychom doporučuji získat prostřednictvím že 10-pack nájemného se spěchu.

Zediva kaše se Netflix a Redbox za 1,99 dolarů, čtyři hodina-okno DVD půjčovny streaming původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 20:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Multichannel Novinky , THR | zdroje Associated Press (NPR) , Wall Street Journal , Zediva | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat