čtvrtek 17. března 2011

Sir Tim Berners-Lee znamení až do vpravdě chránit UK síťové neutrality

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/sir-tim-berners-lee-signs-up-to-verily-protect-uk-net-neutrality/:
Sir Tim Berners-Lee zaregistruje na ochranu síťové neutrality ve Velké Británii, huzzah
Tady v USA máme stále hledá rytíř v lesklé zbroji chránit naše svobodné a otevřené internet , ale ve Velké Británii, že jsem našel své chlap. Teď už stačí jen nějaký talíř mail. To je Sir Timothy John Berners-Lee , člověk, který nejprve navrhoval World Wide Web na World Wide World v roce 1989. Bude pracovat s širokopásmového britské skupiny zúčastněných stran, aby zajistily, že jakékoli oblasti řízení provozu, které vstoupí v platnost jsou dělány s transparentností a ve stanovené definovaných osvědčených postupů. To znamená: korporace budou mít i nadále možnost v případě hrozeb pro celkové zdraví svých sítí, ale budete muset učinit v otevřeným způsobem. Ministr komunikací Ed Vaizey to shrnul thusly:
Tato dohoda by měla být vedena tři jednoduché principy. Prvním z nich je uživatelé by měli mít přístup ke všem právním obsahu. Za druhé, by neměla existovat žádná diskriminace poskytovatelů obsahu na základě obchodní rivality, a konečně v oblasti řízení provozu by měly být jasné a transparentní.
Tak, to je dobrá zpráva pro ty, kteří přes rybník. Tady v USA, dobře, budeme jen udržovat pletení naše vlasy a zpěv z okna věže tak hlasitě, jak je to možné. Nebo možná je na čase dát Tim Wu meč.

[Foto kredit: Paul Clarke ]

Sir Tim Berners-Lee znamení až do vpravdě chránit UK neutralitu původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 09:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telegraph | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat