čtvrtek 17. března 2011

NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/navi-hack-uses-a-kinect-to-let-the-blind-see-wear-awesome-headg/:
NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)
Jsou stále ještě možné, tyto Kinect hacky. Před dvěma dny to bylo vytváření 3D modelů ve volném prostoru- , dnes je to nechávat slepí vidí. No, vlastně ne vidět, ale lepší procházet a zůstat informováni o jejich životním prostředí, přinejmenším. Kinect je připojené k přilbě a připojení k batohu-nasedl na Dell notebooku. Také připojení k notebooku je Ardunio -kontrolovaný pás, který má tři samostatné oblasti vibrací a headset Bluetooth "nepříjemný chlap mluvil hlasitě k jeho akciový makléř ve vlaku" odrůdy. Konečně, díky trochu C #, celý balíček umožňuje někdo chodit po chodbě a obdrží ústní a taktilní oznámení překážek v cestě. Nositelé mohou také přijímat navigace do různých oblastí, a to díky ARToolKit identifikátory přilepená na stěnách, dokonce znamení přečíst na ně. Je to tzv. NAVI (navigačních pomůcek pro zrakově postižené), vytvořil Michael Zöllner a Stephan Huber na univerzitě v Kostnici, a to je vše prokázána pro vás níže. Dig, že klobouk, člověče. Dig, že klobouk.

Pokračovat ve čtení NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video)

NAVI hack využívá Kinect nechat slepí vidí, opotřebení úžasné pokrývky hlavy (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje University of Konstanz | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat