čtvrtek 17. března 2011

Caribou Android app otevře dveře přes internet, potřebuje povolení, ani žádný klíče (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/caribou-android-app-opens-doors-over-the-internet-needs-neither/:
Otevírání dveří s bezdrátovým RFID cardkeys je starý klobouk v tomto bodě, ale otevření těchto dveří s smartphone je poněkud zajímavý. Přitom bez souhlasu lidí, kteří kladou zámky na dveřích, dobře, že přinese věci až na zcela novou úroveň awesomeness. To je to, co dělá Caribou, trochu Android aplikace, které se vzdáleně připojí k serveru, řízení zámky v údajně bezpečné místo. App pak diddles porty a nastavení zabezpečení tohoto serveru, než to zjistí, magie a fráze, za pár vteřin, což je open sezamový čas. Dveře jsou odemčené a pak na dálku, 30 sekund později, opět automaticky zamkne. Jak promyšlené.

Poprvé jsme viděli tuto demonstroval před několika dny, ale nebyly zcela přesvědčeni o jeho legitimnosti. Ale teď, po výměně několika e-mailů s Michael Gough, který objevil využít, a Ian Robertson, kdo psal aplikaci, jsme přesvědčeni, že jsme. Jsou to vlastně pracuje s US-CERT v této otázce tak, které budou být přijata vhodná opatření, ale v krátkodobý, pokud máte systému, jako je tento, a to je tam dole, IP otevřený internet a je pohladil každý absolvování vánek, možná budete chtít přemýšlet o tom, že v tahání za firewallem. Hodně více info na oba zdroje níže uvedené odkazy, ale můžete vidět, že pracovat pro sebe tady ve videu po přestávce, běží na HTC Incredible .

Pokračovat ve čtení Caribou Android app otevře dveře přes internet, potřebuje povolení, ani žádný klíče (video)

Caribou Android app otevře dveře přes internet, potřebuje povolení, ani žádný klíče (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 10:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CyberSecurityGuy , Hacker Hurricane | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat