čtvrtek 17. března 2011

Apple a Android si vypracoval, voják-centrické armádní aplikace již brzy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/apple-and-android-get-drafted-soldier-centric-army-apps-coming/:
Pokud bychom podle Apple nebo Android armádu, můžete předpokládat, mluvíme o legii věrných značky-fanboys, s nimiž většina Engadget commenters jsou důvěrně známé. Obrany dodavatelé jsou však snaží obrátit americká armáda do smrtící Apple / platnost Android s vojákem-centrické aplikace. Harris Corp. tabletu app v pracích, který umožňuje vojákům kontrolu IP kamer na letouny za více relevantní intel na zemi a zároveň zasílání těchto informací na velitelských středisek kdekoli na světě. Mezitím inteligentní softwarová řešení si klade za cíl přinést mapování mashup na bitevním poli (žádný účel-postavený zařízení nutná) s app, který kombinuje 'Geolocation smartphony s historickými údaje, které ukazují vojáky, co se děje v této oblasti - od IED výbuchy na povstalce zatkne . Nejlepší ze všeho je, tyto aplikace nižší náklady na školení, protože většina bojovníků jsou již plynně Android nebo IOS a handheldy spotřebitel může být levně nahradit robustní robustnější 10.000 dolarů jednotek v oblasti dnes. By ochranná opatření selžou, zařízení (relativně) nízké reprodukční náklady z nich dělá "téměř na jedno použití."

Apple a Android si vypracoval, voják-centrické armádní aplikace již brzy se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 02:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Počítač světa | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat