čtvrtek 17. března 2011

iPhone Osobní Hotspot předávání informací GPS do uvázána iPads?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/iphone-personal-hotspot-transmitting-gps-information-to-tethered/:
Nesmíte mít známé, ale kromě toho chybí 3G rádio, WiFi-pouze IPAD také postrádá A-GPS čip, který umožňuje přesné GPS polohy ve srovnání s méně-přesný triangulace WiFi. No, podle Tablet Monsters, pokud máte iPhone s IOS 4,3 a jsou objednány Osobní Hotspot , lesklé břidlice by měla být vaše mít možnost proniknout do čipu GPS je menší-detekční člena rodiny. Zprávy na fóru MacRumors potvrzují, že lidé jsou skutečně vidět touto přidanou funkcí na obou IPAD 2 a originální. Ačkoli nativní aplikace Mapy je údajně funguje perfektně je tu mluví o nepřátelství v apps "turn-by-turn" GPS - i když by to mohlo mít co do činění s obnovovací frekvence přenosu. Pokud jste již ostřelování z tohoto plánu Osobní Hotspot je to pěkný bonus, a dělá na výběr mezi 3G IPAD a jeden WiFi jen o něco snazší - za předpokladu, že máte iPhone samozřejmě. Stále skeptičtí? Podívejte se na video z toho v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení iPhone Osobní Hotspot předávání informací GPS do uvázána iPads?

iPhone Osobní Hotspot předávání informací GPS do uvázána iPads? původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 20:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tablet Monstra | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat