čtvrtek 17. března 2011

Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/lynx-augmented-reality-stunt-drops-scantly-clad-angels-on-terres/:
To není zrovna jarní kuře , ani je to především nový reklamní hry - Best Buy využil věci zpět v roce 2009, aby se zasadila elektroniku - ale novou reklamní kampaň, od mužných sprej dodavatel tělo Lynx (Axe v USA) dělá rozšířená realita téměř nevyhnutelné. Vytvořil BBH, globální reklamní agentury, video ukazuje cestující na vlak do Londýna je Victoria stanice a zíral na obří obrazovce se nacházejí přivítá skimpily oblečen padlého anděla. Senzace, která byla zahájena 6. března, kreslil hodně pozornosti od kolemjdoucích, a ve více než jednom případě vylákal některé docela dobře, odvážné chování. Až teď, rozšířená realita je většinou hrají věc z geek set - i předchozí inzeráty získávat takové taktiky vyžaduje slušné množství práce z publika - ale pokud tyto padlé anděly jsou jakékoli označení, mohli bychom všichni být posuvné více neskutečný svět velmi brzy.

[Díky, Ben]

Pokračovat ve čtení Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video)

Lynx rozšířená realita senzace kapky scantly oděné andělé na pozemních cestujících (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat