čtvrtek 17. března 2011

Tesla Model S bude podporovat třetí-party aplikací a text-to-hlas, bude červená světla nikdy nebude stejný

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Teď, když skoro každý věcička z telefonu do TV aplikace k dispozici pro to, co je dalším logickým hranice? Samozřejmě, vaše auto! Včera, Tesla generální ředitel řekl Elon Musk Cleantech fórum návštěvníků v San Francisku, že nadcházející Model S bude skutečně přijde s podporou pro třetí-party aplikací, které běží na 17-palcový monstrum infotainment konzole . Jsme rád, že se společnosti podpořit, aby vývojáři, že Tegra čipu dobře využít, i když nemůžeme pomoci, ale bát se o nesčetné rozptýlení, které by mohly přijít spolu s ním. Samozřejmě, že jsme stále ve tmě, co OS je napájení celého shebang, ale jsme si jisti, že bude přístavu ptáků rozhněvaných , než budete moci přijít do úplného zastavení.

Tesla Model S bude podporovat třetí-party aplikací a text-to-hlas, svítí červeně se nikdy nebude stejný původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 13:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje VentureBeat | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat