středa 16. března 2011

Verizon nabízí neomezený datový tarif pro LTE HTC Thunderbolt, neočekáváme, že držet kolem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/verizon-offers-unlimited-lte-data-plan-for-htc-thunderbolt-don/:
Verizon Wireless přestává být málomluvný, potvrzuje Thunderbolt za 17.března v +249,99dolar
Verizon execs byly jasné jako křišťál, že neomezená data smartphone bude následovat Dodo - snad co nejdříve v létě letošního roku - ale mezitím si můžete vypít vyplnit z nejlepších jako HTC Thunderbolt zahájí tento čtvrtek s neomezeným LTE datový tarif. Zatímco my jsme žádné záruky, jak dlouho to bude trvat, nebo zda si můžete dědeček 30 dolarů měsíčně možnost do větší a lepší zařízení dolů na silnici, to otevřít zcela novou cestu příležitosti pro Thunderbolt. Vzhledem k tomu, že Verizon 4G USB modemy horní výstup na na 10GB LTE dat za 80 dolarů měsíčně , telefon HTC jen se stal nejmocnějším a cenově dostupné MiFi byste mohl možná vlastní. Za předpokladu, že životnost baterie je slušná, samozřejmě. Přečtěte si plné PR níže.

Pokračovat ve čtení Verizon nabízí neomezený datový tarif pro LTE HTC Thunderbolt, neočekáváme, že držet kolem

Verizon nabízí neomezený datový tarif pro LTE HTC Thunderbolt, neočekáváme, že držet kolem původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 18:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat