středa 16. března 2011

Google kupuje zelený papoušek Obrázky, chtějí, aby YouTube videí snadnější na oku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/google-buys-green-parrot-pictures-looking-to-make-youtube-vids/:
Pokud nemůžete opravit, koupit někdo, kdo může. To musí být Google Důvodem této poslední akvizice, jako majitel YouTube nedávno koupil zelený papoušek Pictures, společnost zaměřená výhradně na posílení a zlepšení kvality videa. Přes použití některých vymyšleného algoritmu odhadování pohybu, irský startu podařilo vybudovat si jméno pro sebe v posledních letech, a teď je to už skoupeny největší rybu v online video oceánu. Odstranění blikání, hluku a skvrny od špatně provedené nahrávky zní dobře, ale my jsme nejvíce nadšeni video zelený papoušek stabilizace funkce. Se všemi cameraphone video je nahrané v dnešní době, je tu spousta chvění fotoaparátu obývat YouTube archivech, a navíc takové silné post-produkční technika vypadá jako opravdová výhoda pro nás. Podívejte se na video ukázky z stabilizace algoritmu a zelený papoušek je jiná technologie níže.

Pokračovat ve čtení Google kupuje zelený papoušek Obrázky, chtějí, aby YouTube videí snadnější na oku

Google kupuje zelený papoušek Obrázky, chtějí, aby YouTube videí snadnější na oku původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 07:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat