středa 16. března 2011

Staples 'břidlice břidlice uniká, potvrzuje Samsung 8,9-incher a HP Opal?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/staples-slate-of-slates-leaks-out-corrobrates-samsungs-8-9-in/:
Již více než měsíc, jsme se konala na dokument - údajně tablet Staples průvodce - to je stále špatně hledal, jak dny ubíhají. Tablet datum vydání bylo příliš brzy, a ceny byly příliš vysoké, což se nám, že to bylo buď padělání nebo velice zastaralé. (Podivuhodný? Podívejte se na naši kopii po přestávce.) Tento týden se však Droid-Life zveřejnila mnohem pravděpodobnější, hledá kopie velmi totéž, který se zdá být i poměrně nová a poměrně zajímavé. Uvidíte, že Samsung je 8,9-palcový Galaxy Tab dělá portrétu, stejně jako 7-palcový HP Opal jsme vám o tom na začátku letošního roku, a to jak BlackBerry scénáře a Dell Streak 7 je vystoupení sladit s nedávno zvěsti jsme viděli. Pouze outlier je vydání duben datum pro Motorola Xoom WiFi, které reklamy věšák na 27.března . Zbytek je prakticky kdo je kdo v nadcházející tablet, takže ušetřím vás plné konve na fáma mlýn. Pokud chcete vědět, co víme o hodně, prostě se odkazovat na naše pokrytí níže.

Přečtěte si - HTC Flyer
Přečtěte si - Dell Streak 10
Přečtěte si - Acer Iconia Tab
Přečtěte si - Toshiba nejmenovaný Tegra 2 / voštinová tablety
Přečtěte si - HP TouchPad

[Díky, Billy F.]

Pokračovat ve čtení Staples 'břidlice břidlice uniká, potvrzuje Samsung 8,9-incher a HP Opal?

Staples 'břidlice břidlice uniká, potvrzuje Samsung 8,9-incher a HP Opal? původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 20:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid-Life | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat