středa 16. března 2011

LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Někdy chtěli říct své blízké, jak vděčný (nebo nevděčný), které jsou pro váš balíček s obědem, ale zájem o nutnosti nevhodný face-to-tvář dialog o tom? No, teď můžete! Výzkumná skupina na Ochanomizu University, Japonsko pronikl až nerdy oběd box - se skládá z webové kamery Creative a Viliv S5 MID - jen pro tento účel. Myšlenkou je, že když se otevřel, bude webová kamera začít nahrávat pole se připravuje doma, a když se to znovu otevřít v práci, se automaticky spustí přehrávání záznamu a současně příprava nahrávání hosta zvykal pryč. Je zřejmé, že můžete hodit příležitostný "oishii" a "Arigato" když už jsme u toho. Zní to jako ideální dárek pro novomanžele, pokud se zeptáte nás. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahů

LunchCommunicator filmy si každý sousto, šetří vztahy původně objevila na Engadget na st. 16 březen 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo , DigInfo | zdroje LunchCommunicator | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat