středa 16. března 2011

Netflix říká utratit 100 milionů dolarů nebo více trumfovat kabelových sítí pro jednu novou televizní show

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/netflix-rumored-to-spend-100-million-or-more-outbidding-cable-n/:
Zatímco Netflix generální ředitel Reed Hastings navrhla společnost by zabránilo dostat se do obsahu podnikání, lhůta Hollywood zprávy se trumfovat kabelové kanály jako HBO a AMC pro novou David Fincher drama v hlavní roli Kevin Spacey názvem House of Cards. Příspěvek dále naznačují, že dohoda je stále ještě předmětem jednání, ale Netflix bude na háku pro dvě sezony, které by mohly náklady na to více než 100 milionů dolarů. Právě teď Netflix je v jedné rovině s cash jeho 20000000 silnou základnu předplatitelů, ale zatím se zaměřila na posilování to je 8 dolarů / měsíc streaming balíček výdajů na množství, nemusí být nutně kvalitní nový obsah i poté, co se zabývá relativity Media a Epix . Řešit takhle změní věci úplně a dá to přímo v soutěži s pay-tv biz, ale my budeme čekat, a zjistit, jak moc je pravda, fáma před uvedením do deathwatch pro HBO, Showtime a zbytek.

Netflix říká utratit 100 milionů dolarů nebo více trumfovat kabelových sítí pro jednu novou televizní show původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 20:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obchodní Insider | zdroje Uzávěrka Hollywood | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat