středa 16. března 2011

Pirátství je problém 'globální ceny,' není vymáhání pohledávek nová zpráva

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/piracy-is-a-problem-of-global-pricing-not-enforcement-claims/:
Smart cookies v Social Science Research Council mít strávil tři roky výzkumu médií a softwarového pirátství v takzvaný rozvíjející se ekonomiky - země jako Brazílie, Rusko, Indie a Mexiko - který minulý týden vedla v souhrnné zprávě zaměřené na založení trendy a příčiny neoprávněným odběrem duševního vlastnictví. Tématem zprávy je, že stále přísnější vymáhání práv duševního vlastnictví se ukázalo neúčinné v boji proti rostoucí příliv obsahu pirátství, a to je místo problém "globální ceny", které je třeba řešit jako první. Primární Obsah distributorů 'znepokojení je hájen být ochrana stávajících cenových struktur v honeypot národy západní Evropy a Severní Ameriky, což má za následek ceny v lokalitách, jako je východní Evropa a Jižní Amerika být uměle ve vztahu k paritě kupní síly svých obyvatel . V důsledku toho vytlačeny z nákupu médií právní cestou, spotřebitelé se ocitly upozorňují na to, ehm, šedivější konci trhu ukojit svou zábavu. Je tu spousta více k této zprávě, včetně návrhu řešení, kterým se tyto rozbité ekonomiky, ale budete se muset podívat na níže uvedené odkazy pro plnou naběračku.

Pirátství je problém 'globální ceny,' není vymáhání pohledávek nová zpráva původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 19:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroje Social Science Research Council | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat