středa 16. března 2011

EVE Online začne "prodlužování životnosti pro správné" kampaň na podporu Japonska

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/pDLkYDijp8s/eve-online-begins-plex-for-good-campaign-to-aid-japan.ars:

Existuje mnoho komunit přichází spolu pomáhat podporovat ty, ovlivněny nedávným zemětřesením a tsunami v Japonsku. Hráči EVE Online se připojují na: v sankcionováno pohybu a částečně organizované ČKS, hra vydavatele, hráči mohou převést prodlužování životnosti, položka, která představuje 30 dní herního času, v hotovosti darovat do Japonska .

"PLEX lze zakoupit za reálné světovou měnu kdykoli prostřednictvím našich internetových stránek. Oni jsou také prodávány v-hra na trzích ostatních hráčů, takže můžete hrát i EVE bez placení centů, pokud máte dostatek in-hra měně koupit prodlužování životnosti, "křesťanská" ČKS Wrangler "Danhill, senior manažer pro komunitu EVE Online, řekl Ars. "Prodej veškeré in-hra položek pro reálný svět měny je zakázán, nicméně, tak to je zvláštní výjimku 'proplacení.'"

Chcete-li darovat PLEX, stačí "smlouva na vaše PLEX 'ČKS PLEX pro správné' charakter," vysvětluje na oficiálních stránkách, a pak prodlužování životnosti budou převedeny na své real-svět peněžní hodnotu a přispěl k Červenému kříži. To může být PLEX jste zakoupili buď pomocí real-svět peněz nebo In-game měnou, takže se můžete skutečně obrátit hry měny v hotovosti daru pro dobrou věc.

Tato podpora bude zahájen 14. března a jít až do 31. března a je elegantní způsob, jak využít hry ekonomiky pro real-svět příčinu. Není to poprvé. "PLEX pro Dobré je on-probíhající charitativní program zahájila hráči EVE Online. Minulé mechaniky mají pomoci obětem zemětřesení, Haiti a nadměrné záplavy v Pákistánu," vysvětluje ČKS. "K dnešnímu dni mají hráči EVE Online daroval přes 63.000 dolar (nad 3.600 PLEX) k těm v nouzi prostřednictvím tohoto programu, s téměř 100.000 dolarů byl darován EVE Online hráči na dobročinné účely od roku 2004."

EVE Online je známý pro ... dobře, kreativní způsoby, jak hráči používají ve hře pravidla k zisku, a to mnoho PLEX pohybující se kolem, musí být lákavé. ČKS nás ujišťuje, hráči Zdá se, že dostali zprávu o charitativních programů. "Máme velmi přísné politiky, pokud jde o prodlužování životnosti scamming během tohoto druhu pohonu charity. My prostě neumožňují to, a naše hra mistrů bude trvale zakázat každého, kdo používá toto jako příležitost k podvodu ostatní hráče," Misty Matonis, spolupracovník obce manažer pro EVE Online, řekl Ars. "Jsem hrdý na to, že naše komunita hráčů neměla jediný výskyt scamming během těchto snah, sjednotili se kolem takové příčiny čestně."

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat