pondělí 14. března 2011

Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro sladce tenké zařízení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro ultra-tenké zařízení
Jsme ještě daleko od dosažení bodu, kdy naše gadgety nemůže dostat tenčí a, zatímco 8,7 mm iPod Shuffle je jen asi král kopce pro tuto chvíli, Apple je už vize budoucnosti, kdy, kde pokorný 3,5 mm audio jack, je příliš silná. Nedávno odhalil patentovou přihlášku s názvem "Low Profile Plug Džbán" popisuje několik různých způsobů, jak vytvořit audio porty, které jsou tenčí než současné modely, ale přesto nebude trvat nás zpět do zlověstný miniUSB adaptér dnů z dávných dob. Jedním z možných řešení je "semi-flexibilní" bydlení, který expanduje ochotně přijímat neohrabané vašich sluchátek 'pozornosti, zatímco jiný je zapuštěný pod křídla dveří, které otevřeném telefonu, aby se prostor, když je vložena zástrčka. Jako vždy se s těmito aplikacemi není žádný důvod se domnívat, že bude někdy objevit se v spotřebitele zařízení, ale to neznamená, že nemůžeme snít o budoucnosti, kdy zlacený jack na buňky je silnější než neforemný část telefonu.

Apple patent uchází s příběhy ultra-slim audio konektory pro sladce tenké zařízení původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5 Mac | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat