pondělí 14. března 2011

iPhone 5 nebude mít NFC, říkají zasvěcenci u dopravců UK

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/iphone-5-wont-have-nfc-according-to-insiders-at-uk-carriers/:
The Independent se začíná naše týden volna na špatně se informace, že Apple iPhone příští nebude mít NFC hardware postavený v roce . Near Field Communication se ocitla přichází do popředí v tomto roce, díky ve velké části k Nexus S vychvalováním to jako hlavní rys , ale zdroje na "několik" hlavních dopravců ve Spojeném království mají novinám řekl, že Apple hodlá přeskočit na něj pro letošní rok. Že intel je údajně pocházející přímo z jednání s důvěrou mozku Cupertino, který je řekl, aby byl nespokojený s aktuálním nedostatkem jasné, univerzální standard NFC. Je to obecně Apple zvyklý vynechat nebo zpoždění funkce nemá pocit, že mohou implementovat dobře, a NFC vypadá osudem má být další na seznamu.

iPhone 5 nebude mít NFC, říkají zasvěcenci u dopravců UK původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 03:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5Mac | zdroje The Independent | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat