pondělí 14. března 2011

Artega SE elektrického sportovního vozu linky až k výzvě Tesla Roadster

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/artega-se-electric-sports-car-lines-up-to-challenge-tesla-roadst/:
Tesla Roadster nemusí mít mnoho konkurentů, že můžete skutečně koupit v tuto chvíli, ale vypadá to, že se může spolehnout na trochu problém z Německá automobilka Artega. To debutovalo nové Artega SE (zkratka pro sport Electric) na ženevském autosalonu v nedávné době, a říká, že plánuje vyrobit 500 je rok, který začíná v roce 2012 za cenu € 150,000 za kus, nebo jen něco málo přes 200.000 dolarů. Kromě některých dobře vypadá, že bude koupit si pár chovat-nasedl na elektrické motory, které kombinují na 375 koní a nejvyšší rychlost "přes dobře" 155MPH, spolu s 37 kW polymer lithiová baterie, která slibuje, že vám "pohodlně dosáhnout "124 míle za normálních jízdních podmínek. Zvláštní poznámky, Artega říká, že baterie lze plně nabít za pouhých 90 minut s pomocí komerčních nabíjecí stanice, ačkoli to může být samozřejmě i bude účtován pomalejším tempem doma. Ještě žádné slovo o dostupnosti mimo Evropu, ale pokud jste puštění dvou sto tisíc na autě jsme hádat, dovozní náklady nebude představovat příliš velký problém.

Artega SE elektrického sportovního vozu linky až ke zpochybnění Tesla Roadster původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 07:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink egmCarTech | zdroje Uvnitř Line | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat