pondělí 14. března 2011

Google VP stanoví mobilní statistiky, se může pochlubit 150 milionů Mapy uživatelů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/google-vp-lays-down-mobile-stats-boasts-150-million-maps-users/:
Péče o pohár Google údajů, někdo? Na SXSW , viceprezident lokalizační služby, Marissa Mayer, uvedla některá zajímavá fakta o stavu všech věcí na mobilní GOOG. Nejvíce pozoruhodně, společnost poskytuje své mapové služby na 150 milionů uživatelů. Jen pro vaši představu o tom, kolik peeps to je - je to o polovinu počet osob v Americe. Blázen, víme. A co víc, Mayer uvedl, že Mapy Google řídí uživatelé 12000000000 mil EUR ročně a že jeho nejnovější sestavení aplikace ušetří lidé v průměru dva dny v hodnotě cestovního času každý rok. Další kousek za zmínku, je, jak se společnost cítí Mapy Google pro iPhone. "Líbí se nám být výchozího poskytovatele, ale my jsme chtěli získat některé z těchto aktualizací se na širší publikum. To je ještě diskuse / otázky uvažujeme." Aktualizace? Skutečné aplikace Google Maps, která funguje jako GPS na iPhone? Probuď se, když nás IOS 5 je náhled, nebo se můžeme jen držet sním.

Google VP stanoví mobilní statistiky, se může pochlubit 150 milionů uživatelů Mapy původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 10:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat