pondělí 14. března 2011

Inhabitat Týdne v zelené: Brain-tvaru žárovky, domy, které létají, a vodík šrouby z nebe

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/inhabitats-week-in-green-brain-shaped-bulbs-houses-that-fly/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat představila několik horkých nových ekologických vozidel včetně nejrychlejší plug-in hybrid a šílený šroubovák-poháněl tříkolka , která posílá plující ulicemi po hlavě. Oblasti alternativních paliv i pokročilé mílovými kroky jako US Department of Energy oznámila nové plemeno rentabilní biopaliva a tým vědců objevil způsob, jak efektivně vyrábět vodík z moči .

Z létání domy zvednut balóny na mrakodrapy, že sklizeň energie z blesky , tento týden jsme se také představila některé ze světově nejvíce neuvěřitelné budov. Byli jsme ohromeni tím, futuristický finalistky soutěže eVolo mrakodrapu, který obsahoval podvodní věže vyrobený z plastu trosek a masivní megaprojects , které obsahují celá města.

Tento týden jsme si povšimla i několik zajímavých nových příkladů zelené spotřebitele tech - od chytrý mozek-formoval žárovka CFL do nové řady ASUS 'z lepenky počítačů na nošení mix pásku můžete kolík na rukávu. Také jsme oslavili zahájení poslední tabletu Applu po zaokrouhlení nahoru 14 z nejlepších eko-šetrné IPAD, rukávy pouzdra a brašny . Nakonec jsme ji odstartovali soutěž, kde můžete vyhrát krásnou recyklované kůže IPAD případ od vzory kapička rosy , a jsme sdíleli 11 šik cestovní náležitosti pro-kuželek jet na cestách.

Inhabitat Týdne v zelené: Brain-tvaru žárovky, domy, které létají, a vodík šrouby z nebe původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 23:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat