pondělí 14. března 2011

Android a Marvell, aby spojily síly v Nixeus Fusion média XS streamer

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Android a Marvell aby se připojily k mediální streamer hru v Nixeus Fusion XS
Android 's již hit set top box svět s TV Google , ale to není pravda Android. To je, balení Android 2.2. Nebo alespoň to bude, když to někdy lodě směrem k polovině roku. Je to Nixeus Fusion XS, Marvell 88DE3010-poháněl media streamer s 2 GB flash paměti a 512 MB ​​RAM, a bohužel trochu ventilátoru procesoru, že snad nedělá příliš velký hluk. To je stejné Armada procesor, který řídí OnLive MicroConsole a doufejme, že to dám dost Oomph pro Froyo sloužit až HD video obsahu, včetně BD-ISO podporu a cokoliv jiného málo, eben věc může táhnout dolů přes USB nebo Ethernet, plivat to zpět přes kompozitní a optický zvukový výstup, nebo na jednom řetězci HDMI. Vypadá to spíše méně výkonné, než podobně Android-poháněl Xtreamer PVR , ale jeho předpokládané náklady $ 170 by měl být dobrý kousek nižší. Jo, a nemůžeme se dočkat, co dělat s hackery to buď.

Android a Marvell, aby spojily síly v Nixeus Fusion média XS streamer původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AnandTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat