pondělí 14. března 2011

Mobilní uživatelé kopat místních zpráv aplikace, ale většina nebude platit za ně

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lwlvZP5irwQ/mobile-users-like-local-news-but-most-wont-pay-for-it.ars:

alt titul: Mobilní uživatelé jsou rádi místní zprávy aplikací, tak dlouho, jak oni jsou zdarma

Nová studie z mobilních zařízení, uživatelů vyplývá, že téměř polovina využít jejich handheldů dostat nějaký místní zprávy a informace. Ale budou platit za to? Zde je nejnovější údaje: pouhých deset procent z dospělých, kteří používají mobilní aplikace, aby si místní zprávy / info za tyto služby platit-jedno procento všech dospělých. A většina z nich tvrdí, že jsou příliš zájem platit mnohem více.

"Mnoho organizací zpráv se snaží mobilní platformy, a to zejména mobilní aplikace, aby nové způsoby, jak generovat účastníka a příjmy z reklamy na místních trzích," říká Lee Rainie Internet Pew Research Center & American Life Project, jedním ze sponzorů tohoto zprávy. "Průzkum naznačuje, že je dlouhá cesta, než se to stane."

Průzkum z 2251 lidí, byla provedena v lednu Pew Research Center, projekt for Excellence in Journalism, a John S. a James L. Knight nadace.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat