pondělí 14. března 2011

AT & T se bude čepice DSL a U-Verse internet, ukládat nadsazení poplatky (aktualizace)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/:
Dámy a pánové, dny neomezeného širokopásmového připojení může být číslovány ve Spojených státech, a my nemluvíme bezdrátové tentokrát - AT & T se bude realizovat 150gigabajt měsíční limit na pevnou linku DSL zákazníky a 250GB limit pro předplatitele U-Verse vysoké Rychlost internetu začíná 2. května. AT & T bude také účtovat přebytek poplatky ve výši $ 10 za každých dalších 50 GB dat, s dvěma odkladu začít se - jinými slovy, třetí měsíc jdete přes čepice to je, když vám bude účtován. Ve DSLReports říká, že má potvrzení od AT & T, že tyto sazby jsou legitimní, a že dopisy budou chodit k zákazníkům od 18. března.

Jak AT & T bránit v pohybu? Společnost vysvětluje dopad to bude jen dvě procenta spotřebitelů, kteří používají "nepřiměřené množství šířky pásma," a představuje čepice jako alternativa ke škrcení rychlosti přenosu nebo odpojení uživatele z nadměrného provozu zcela. Zákazníci budou moci kontrolovat jejich využití s ​​on-line nástroj, a dostat upozornění, když dosáhne 65 procent, 90 procent a 100 procent jejich měsíční sazby.

Prostě jsme hovořili s AT & T zástupce Seth Bloom a potvrdil celou věc - sazby jsou přesně tak, jak je popsáno výše, a společnost bude skutečně začíná oznámením zákazníkům tento týden. Také nám řekl, že zákazníky, kteří dosud nemají přístup k nástroji využití šířky pásma nebude účtován dostat až oni dělají, a že AT & T U-Verse TV se nezapočítávají do čepice GB. Očekáváme, že úplné prohlášení krátce.

Aktualizace: Prohlášení po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T se bude čepice DSL a U-Verse internet, ukládat nadsazení poplatky (aktualizace)

AT & T se bude čepice DSL a U-Verse internet, ukládat nadsazení poplatky (update), původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 19:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DSLReports | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat