pondělí 14. března 2011

MIT harampádím JumboTron změní váš pestrou kolekci zařízení do jednoho velkého displeje (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/mits-junkyard-jumbotron-turns-your-motley-collection-of-devices/:
Mám několik mobilních zařízení layin ',' kolo, když to, co skutečně potřebujete, je jeden velký displej? Děti na MIT centrum pro budoucnost Občanské Media, co hledáte! Harampádím JumboTron, navržený Rick Borovoy, Ph.D. a Brian Knep, je geniální projekt, který umožňuje roztahování obrazu přes zatraceně blízko nějaké sbírky displejů s webovými prohlížeči. Když sestavit displeje (jako na obrázku výše), bude harampádím JumboTron webové stránky budete vyzváni k bodu je všechny na stejnou adresu URL. To způsobí, že každé zařízení načíst stejný QR kód, který - jakmile fotíte digitálním pic a e-mail do projektu - umožní to ke kalibraci a natáhnout JPEG v celé shromáždění. Určitě to vypadá jako něco, co vyžebrané se na smetiště, ne? No, někdy to je součástí zábavy. Hit zdroj odkaz to zkusit sami. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení MIT harampádím JumboTron změní váš pestrou kolekci zařízení do jednoho velkého displeje (video)

MIT harampádím JumboTron změní váš pestrou kolekci zařízení do jednoho velkého displeje (video) původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 11:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Smetiště JumboTron | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat