sobota 12. března 2011

BlackBerry scénáře startu-datum Palooza: tablet, aby konečně poklesu v střední-duben?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/blackberry-playbook-launch-date-palooza-tablet-to-finally-drop/:
Kolo úniků potenciálně dnes vymezila druhý týden v dubnu na zahájení okna pro kluzké RIM sedmi-palcový scénáře. E-mail údajně rozeslaný Sears v Kanadě potvrzuje dřívější echa , informovat zákazníky, že zařízení bude k mání na 10. dubna, se možná začíná preorders co nejdříve zítra. Na vrcholu se, že obraz z 'backend Staples zaslány CrackBerry věšáky 33-denní odpočítávání do startu na 15., což linky se hezky s dalším úniku střílel naznačovat "ad datum" 17. dubna. Také jsme obdrželi nepotvrzenou tip od zástupce Sprint říká, že scénáře by se přistání na 15., spolu s houfem případů a a. .. stylus? Nakonec jsme byli poslal záběry některých signage scénáře zřejmě na displeji v budoucnosti Shop v Kanadě zdůrazňující zařízení multitasking, připomíná nám "to co je na vnitřní straně, která se počítá." Kupodivu, stejné značení mylně přisuzuje přezdívku Xoom, i když bychom si představit, že je to jen hrubá chyba na straně prodejce. Samozřejmě, to vše je ještě zcela nepotvrzené společností RIM sám, takže dokud my slyšíme jinak, může se stát cokoli. Signage výstřel po přestávce, a jiné dobroty fotky k dispozici u zdroje odkazy.

Pokračovat ve čtení scénáře BlackBerry startu-datum Palooza: tablet, aby konečně poklesu v střední-duben?

BlackBerry scénáře startu-datum Palooza: konečně poklesu v střední-duben? Tableta původně objevila na Engadget na pá. 11.3.2011 22:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CrackBerry , CrackBerry Fórum , Willw.net | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat