sobota 12. března 2011

Xoom dostane funkci USB host, ne díky Motorola nebo Google

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/xoom-gets-usb-host-functionality-no-thanks-to-motorola-or-googl/:
Xoom může dostali mírné aktualizaci softwaru včera v noci, aby byla připravena pro jeho dlouho očekávaný schopnosti Flash hry, ale někteří z lidí více než v SlateDroid mít ještě působivější - i když mnohem méně oficiální - update, přináší funkce USB host Moto je na břidlici. Tinkerer-neobyčejný roebeet je muž poděkovat, poskytnutí Xoom majitelé schopnost číst média z jednotek USB, která vám v podstatě neomezené množství úložného prostoru - pokud vlastníte potřebné microUSB OTG (on-the-Go), kabel a kořeny Xoom. Pokud jste spokojeni bezpečně pre-potřeby, umožňující nové-nové, je jen pár přenosy souborů a záznamů příkazového řádku pryč. Úplné pokyny k dispozici na zdroje odkaz ... jestli si troufnete.

Xoom dostane funkci USB host, ne díky společnosti Motorola nebo Google původně objevila na Engadget na so. 12 březen 2011 02:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje SlateDroid | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat