sobota 12. března 2011

Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18.března
se může zdát jako věčnost, když očekává, váš Motorola Xoom přijít s Adobe Flash den jeden. Ale víte co? Pokud dáte svou důvěru do tajemného souboru plovoucí o internetu, není nutné čekat tak dlouho. MyDro idWorld získal držbu unikly stavět Adobe Flash Player 10.2, pro the Xoom, který nepotřebuje kořen, nebo dokonce o předběžné aktualizace instalace - stačí pouze zkontrolovat "Neznámé zdroje" rámečku Nastavení> Aplikace, sideload soubor nebo si jej stáhnout z prohlížeče Xoom a máte dobré jít. Nejlepší část? Na základě našich předběžných testů, Flash hraje velmi dobře na dual-core Xoom je Tegra 2 procesory.

Zatímco toto včasné sestavení Flash 10,2 byl docela trhané při přehrávání HD, low-res video obsah poskytované v dokonale viditelné rychlostí, a byli jsme schopni hrát hry (jako Nanaca Crash a Canabalt) tak dlouho, dokud nevyžaduje nic víc než jedno-tlačítkové ovládání programů. Naproti tomu, Hulu byl no-go ( to je stále blokována ), a to vybudování má některé uzly do práce, když to přijde k multitasking - zatímco každý jednotlivý Flash místě běžel dobře a my jsme mohli rychle kartu mezi více Flash-těžký záložky jsme měli otevřené, každý z nich běžel pomaleji jednotlivě. Adobe UI také vypadal, že má nějaké potíže odhalit, když jsme chtěli, aby se Flash položky full-obrazovka. Obvykle se dvojitý-klepněte na položku, kterou chcete zvětšit, ale někdy to nefunguje, a jindy kontext-citlivý UI bar by náhodně pokles od vrcholu okna Flash a dejte nám vědět, že jsme se mohli zaměřit na to individuálně. Než začnete soudit opodstatněnosti Flash na tablety, ale nezapomeňte, že toto je verze unikly o beta verzi , a pokud je to dobré z brány, už jsme docela nadšeni, jak dobře to může provést po několika vylepšení. Nenechte si ujít naše video výše, a najít soubor, který je třeba nainstalovat Flash sami na náš zdroj odkaz.

Aktualizace: Podařilo se nám Flash k poklesu jeden z těch souvislostech-citlivé tlačítek během zasedání Canabalt a učinit z okna na celou obrazovku, která nejen rozšířila okna, ale také vážně zrychlilo náš malý běžec - asi tím, že přesměruje tabletu zdroje na naši hru. Fotografické důkaz po přestávce!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video)

Adobe Flash Player úniky Motorola Xoom, jdeme hands-on (video) původně objevila na Engadget na So. 12.03.2011 16:10:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat