sobota 12. března 2011

Nové phase-change paměti dostane podporu z uhlíkových nanotrubic, klade nároky na PRAM ostuda

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:
Jsme jednání o potenciální ohnisko vrah let, a nyní tým z University of Illinois inženýrů je tvrzení, že její nová technologie phase-change by mohla PRAM našich snů vypadat kuriózní srovnání. Tak jako mnoho převratných objevů pozdě, uhlíkové nanotrubice jsou v centru tohoto nového způsobu paměti, která používá 100x méně energie než jeho předchůdci phase-change. Tak, jak to funguje? Zjednodušeně řečeno, tým nahradil kovové dráty s uhlíkové nanotrubice, aby čerpadlo elektřiny prostřednictvím phase-change bity, zmenšení velikosti jádra a množství spotřebované energie. Stále ještě příliš mnoho technobabble? Jak 'záchvat to - to, jaký používají malé trubky, aby váš mobil šťávu pro dní. Si to? Dobrá.

[Díky, Jeff]

Nové phase-change paměti dostane podporu z uhlíkových nanotrubic, klade nároky na PRAM hanba původně objevila na Engadget na so. 12.3.2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje University of Illinois | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat