sobota 12. března 2011

Twitter pro vývojáře: chceme vlastní potrubí, voda, a kohoutky, ale klidně, aby se mýdlo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/twitter-to-developers-we-want-to-own-the-pipes-water-and-fauc/:
Oznámení Ryan Sarver, člen platformy týmu na Twitter , by mohla znamenat špatnou zprávu pro tvůrce-třetích osob aplikací, které přistupují k rostoucí sociální sítě a nové hledání se dostat na akci. V pohybu, který by nevyhnutelně způsobilo docela hluk mezi vývojáři a výškové reproduktory podobný, Twitter se v podstatě rozhodl, že žádné nové aplikace by měly být vytvořeny ", které napodobují nebo reprodukovat proudu Twitter klient spotřebitele zkušenost." On pokračuje říkat, že stávající aplikace bude i nadále fungovat, ale že bar bude zvýšen z hlediska kvality a konzistence. Specificky, on cituje rozdíly v rámci aplikací v terminologii pro základní funkce, jako @-odpověď a trendů témata jako matoucí pro uživatele a v kořenovém adresáři změny.

Podle Sarver, více než 90 procent uživatelů Twitteru přístup ke službě přes oficiální aplikace Twitter, tak pro mnohé změny nebudou drastické. Společnost doufá, že vývojáři budou přesunout svou pozornost do jiných oblastí ekosystému, že "se zaměřují na oblasti mimo hlavní proud zkušeností z oblasti spotřebního klient" jako publikační nástroje, Curation a sociální CRM (řízení vztahů se spotřebiteli). Přesto je to neuvěřitelně zajímavé - a upřímně řečeno, deprimující - vidět Web 2.0 společnost, která jako un-Web 2.0 pohybu. Samozřejmě, mohlo by to být součástí plánů Twitter nakonec zpeněžit služby, ale teď budeme muset vzít společnost na jeho slova, i když to znamená, že náš výběr klientů se stává o něco méně různorodé v budoucnosti.

Twitter pro vývojáře: chceme vlastní potrubí, voda, a kohoutky, ale klidně dělat mýdlo původně objevila na Engadget na pá. 11 březen 2011 23:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Twitter API Oznámení Google Group | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat