sobota 12. března 2011

NASA a Ad Astra tým až do testu VASIMR plazmy raketa ve vesmíru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/nasa-and-ad-astra-team-up-to-test-vasimr-plasma-rocket-in-space/:
Plazmové pohon může velmi dobře být naše vstupenka pro návštěvu ty malé zelené muže na Marsu, což je důvod, proč NASA se stává besties s Ad Astra, tvůrci VASIMR VX-200 plazmové raketa. Po úspěšném testování pozemní, dalším krokem je vyzkoušet VF-200 letový model ve vesmíru - a nová smlouva dává inženýrům NASA přístup k VASIMR zároveň nechal Ad Astra využít NASA kosmické zkušenosti se dostat na oběžnou dráhu. Plazmy raketa byl převzat být určen pro použití na Mezinárodní vesmírné stanici , protože to vyžaduje mnohem méně paliva než konvenční posilovače - takže je vhodnější než pohon-hladový thrusters vedení stanice na oběžné dráze dnes - a mohou využít ISS značnou elektrického výkonu (250kW), aby plně test VASIMR je 200kW výkonu. Plazmové rakety vyrábět trvalý tah, jak protichůdný k rychlé záblesky jeho chemické bratranec, který dělá to preferovaný způsob pohonu pro kosmické lety stejně. NASA dosud plně odhodlána k jednomu použití - ale pokud Marvin a jeho kolega Rudé planety obyvatelé vědí, co je dobré pro ně, oni budou sledovat VASIMR rozvoj s velkým zájmem.

NASA a Ad Astra tým až do testu VASIMR plazmy raketa ve vesmíru původně objevila na Engadget na Pá. 11 březen 2011 18:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Ad Astra (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat