sobota 12. března 2011

Průzkum ukazuje mnoho výhod virtuálních kanceláří (mimo schopnost pracovat bez kalhot)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/survey-shows-the-many-advantages-of-virtual-offices-beyond-the/:
Ti z nás, kteří se téměř všichni naši práci z pohodlí našich domovů, nebude překvapen tím, co následuje, ale zbytek světa by měl vzít na vědomí. Nový průzkum ředitelů z 600 malých a středních podniků ukazují, že horní-management vidí hlavní výhody takzvaný " virtuální kancelář "pracovní prostředí. Takže jaké jsou ty výhody? No, ne tady pérování, šéf mezi vnímanou výhody jsou snížení nákladů, flexibilitu pro zaměstnance (například možnost najmout lidi v různých zeměpisných oblastech), a snížení znečištění a dojíždět časy a náklady. Ve skutečnosti, více než polovina podniků hlásil úspory nákladů ve výši kolem 10.000 dolarů za měsíc pomocí "virtuální" prostředí. Takže ... Vítejte v našem světě, světě!

Průzkum ukazuje mnoho výhod virtuálních kanceláří (mimo schopnost pracovat bez kalhot), původně objevila na Engadget na Pá. 11 březen 2011 20:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Denní Tech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat