sobota 12. března 2011

Chris náramek, bývalý konstruktér BMW, přinášet jeho deconstructivist způsoby, Samsung zařízení?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Bývalý designér BMW Chris náramek šel do Samsung, přinášet deconstructivist způsoby, jak mobilní zařízení
To je E65 řady 7 se tam, zvážil to mnoho být ošklivý auto, jak přijdou. Je to produkt jedné Chris náramek, šéfdesignér u BMW pro většinu z 90. let a '00s, kteří se snažili dát auta futuristický, deconstructivist design, který se ne vždy najde oblibu mezi zájemcům o koupi automobilu, který byl ještě uvízl v současné době řádný . Nyní jsme vlastně v budoucnosti, a dobře, že zadní-end stále není hledat lépe, ale náramek se připravit půdu pro další dramatické stylings v moderních autech. Odstoupil od automobilového průmyslu před dvěma lety a nyní jsme slyšel, že on je pohybující se na koncert na Samsung . Je zajímavé, že Sammy a BMW má něco ze vztahu v průběhu let. Viděli jsme novější řady 7 vyrážet podporu pro T * Omnia v roce 2009, a znovu v roce 2005, Samsung marketingový ředitel řekl Bloomberg, že společnost potřebovala, aby "stát jako BMW." Podle korejského papíru JoongAng Ilbo, bude náramek pracovat na mobilní telefony a netbooky, které očekáváme, že funkce dramatické plamene povrch spolu s Edna světelné indikátory Dame a podivně vypouklé čelisti.

[Díky, Tim]

Chris náramek, bývalý konstruktér BMW, přinášet jeho deconstructivist způsoby, Samsung zařízení? původně objevila na Engadget na so. 12.3.2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat