pondělí 7. března 2011

Microsoft Windows Phone 'mango' update chybět 2011 cíl? (Aktualizováno)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/microsofts-windows-phone-mango-update-to-miss-2011-target/:
Paul Thurrott bylo důvěryhodného zasvěcených o všem, co Microsoft tak dlouho, jak si může pamatovat. Jako takový, to stojí za to věnovat pozornost nedávném článku vydal na Windows IT Pro, že výzvy k první Microsoft " Nodo "Windows Phone 7 funkcí aktualizace hit již tento týden. Samozřejmě, že Steve Ballmer řekl, že to přijde v " začátkem března ", takže to není moc předpověď. Co se opravdu chytil naši pozornost, jsou Paulovy komentáře o "Mango" - velký WP7 funkci aktualizace, která říká, že Microsoft přinese multitasking, IE9, a Twitter integrace do Windows telefonů později v roce 2011. Podle zdrojů Thurott to bude Mango být dokončena do konce roku, aby zpráva pro spotřebitele v roce 2011 "téměř nemožné." Ouch. Jak by to mohlo mít vliv Nokia Windows Mobile 2011 zahájí plány naděje - říká se, že čeká Mango - zbývá být viděn.

Aktualizace: Mary Jo Foley, kdo má pár Microsofties v její vlastní zadní kapse, říká, že ona je jednání, že Microsoft nedávno slíbil OEM a dopravci Mango slovy " brzký podzim, nejpozději "- právě včas pro spotřebitele startu dovolenou. Je to skutečný život on-řekla, řekla, přátelé-fáma flagellation!

Microsoft Windows Phone 'mango' update chybět 2011 cíl? (Aktualizováno) původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 06:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Windows IT Pro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat