pondělí 7. března 2011

Western Digital kapky 4,3 miliard dolarů získat Hitachi GST, zadejte zíral soutěže s Seagate

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/:
Yow. Western Digital - společnost odpovědnou za přepravu planety první 1TB 2,5-palcový pevný disk cestě zpátky v roce 2009 - právě oznámila monstrózní dohodu o získání některého z jeho primární konkurenti, Hitachi Global Storage Technologies . Oba oblečení skutečně ukázaly poměrně málo zajímavých vzorů HDD v posledních měsících, a je to docela jasné, že WD raději nešel na to sám déle. Je pravda, že tyto typy obchodů, nejsou zcela neslýchané - ve skutečnosti, Seagate pohltilo Maxtor již v roce 2005 v pohodě 2 miliardy dolarů. Podle dohody, což je směs 3,5 miliardy dolarů v hotovosti a 750 milionů dolarů v roce WD kmenových akcií, dva spojí tak, že vidí Western Digital značky a sídla přežívat, zatímco Steve Milligan, prezident a výkonný ředitel společnosti Hitachi GST , se připojí k WD na závěrečném jako prezident. Těžko říct, co to bude znamenat pro spotřebitele cen a hospodářské soutěže, ale my jsme docela jisté síly, které se budou hledat to celé o spravedlnost, než hop v mixéru během 3. čtvrtletí. Úplné uvolnění je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Western Digital kapky 4,3 miliardy dolarů k získání Hitachi GST, zadejte zíral soutěže s Seagate

Western Digital kapky 4,3 miliard dolarů získat Hitachi GST, zadejte zíral soutěže s Seagate původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 07:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat