pondělí 7. března 2011

Funkce: Ars recenze Motorola Xoom

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hd2t_5T2q1k/ars-reviews-the-motorola-xoom.ars:

Motorola Xoom tablet je první přístroj na lodi s operačním systémem Android 3.0, kódovým označením voštinová, velmi očekávané nové verze mobilního operačního systému Google. Voština představuje sofistikované nové uživatelské rozhraní, které bylo navrženo pro faktoru ve formě tablet-velký krok vpřed pro Android. Motorola má uzavřeno Google software s přesvědčivé hardwarem, které přináší skvělý výkon a rozumnou výdrž baterie.

Ačkoli Xoom má hodně co nabídnout, produkt cítí velmi neúplné. Překvapivé množství přislíbených hardwarové a softwarové funkce, nejsou funkční a při startu bude muset být povolena v budoucích aktualizací. Xoom kvality je také snížena některými z počátku technické problémy a omezení, které jsme se setkali v voštinová. Google vznikající tabletu software tunu potenciál, ale to také má některé funkce mezery a ostré hrany, které odrážejí jeho nedostatek zralosti.

V této recenzi se budeme mít blíže na hardware Xoom, uživatel voštinová zkušenosti a platformy Android má potenciál stát se systém tablety provozu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat