pondělí 7. března 2011

Zapnuto: Polstrovaná Windows

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/switched-on-padded-windows/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

U příležitosti zahájení nového IPAD - vynikající pro video chat, prezentace skupiny, a řezné koláč - Apple si nenechali ujít jen málo příležitostí sypal sůl do otevřené větrací otvory tablety úsilí je Microsoft. Apple poznamenat, že prodej IPAD byly větší než u všech ostatních tablet PC vůbec prodal, a že Microsoft (spolu s ostatními konkurenty) byly odsouzeny pronásleduje strategie, která rozšířila zastaralé modely.

Microsoft již jasné, že bude i nadále využívat své "desktop" operační systém - Windows - spíše než jeho mobilní operační systém - zařízení-uvede Windows Phone 7 - jak jeho operační systém pro tablety. Vzhledem k zásadní význam intuitivní dotykové obrazovky UI na tabletu - je-li Windows 7 Telefon exceluje a ploše Windows se snažil - to se zdá riskantní na jeho tváři. Ale je důležité si uvědomit, z pohledu společnosti Microsoft je, že otázkou není, zda systém Windows je nejlepší volbou pro tablety, ale to, zda je lepší volba, než Microsoft Windows Phone. Zatímco společnost čelí těžký boj bez ohledu na operační systém, který se rozhodne, může jeho vlajková loď je lepší odpověď z několika důvodů.

Pokračovat ve čtení Přešel na: Polstrovaná Windows

Zapnuto: Polstrovaná Windows původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 19:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat