pondělí 7. března 2011

Samsung Galaxy Pro kombinuje 2,8-palcový dotykový displej s klávesnicí QWERTY portrét, skromné specifikace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/samsung-galaxy-pro-combines-2-8-inch-touchscreen-with-a-portrait/:
Samsung nedávno přijatá závoje z další Android telefon ve své rychle se rozvíjející portfolio, je tento zaměřením se na ty BlackBerry-závislý portrét klávesnice QWERTY milenci. Galaxy Pro stlačování čtyři-řádku tlačítko pole pod sadu klíčů Android a 2,8-palcový dotykový displej, zatímco jeho vnitřnosti jsou naplněné 800MHz procesorem nespecifikovaný odrůdy a 3 megapixelový kamera s automatickým zaostřováním dovednosti. UK dopravce Tři již potvrdila, že to bude nabízet toto sluchátko Froyo - přes nevyplněno videa YouTube jsme pro Vás embedded po přestávce - a jiné by měly být brzy přichází s vlastní oznámení a, nakonec, cena.

[Díky, GeForce]

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Pro kombinuje 2,8-palcový dotykový displej s QWERTY klávesnicí portrét, skromné specifikace

Samsung Galaxy Pro kombinuje 2,8-palcový dotykový displej s QWERTY klávesnicí portrét, skromné specifikace původně objevila na Engadget na po. 07.03.2011 05:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Samsung Hub | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat