pondělí 7. března 2011

Soudce v Sony vs objednávky geohot YouTube a dalších, aby se vzdal osobní uživatelů 'info

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/judge-in-sony-vs-geohot-orders-youtube-and-others-to-give-up-us/:
Pamatuji si, když žaloval Sony geohot a požadovali, aby YouTube předat uživateli informace ze všech lidí, kteří zaslali připomínky k PS3 geohot útěk z vězení video ? No, skóre vítězství pro SCEA, jak rozhodčí dohlíží na case příslušnosti objev procesu rozhodl, že Sony může dostat to, co chtěl - informace od: Bluehost (kdo hostí geohot internetových stránkách), týkající se uživatelé, kteří stáhli útěk z vězení, Twitter pokud jde o jakékoli tweety provedených Hotz, Google Blogspot o připomínky na svém blogu, a výše uvedené YouTube uživatelských dat. Mějte na paměti, že Sony dostat tyto informace ukazují, že mnoho z stahovači a commenters se od severní Kalifornie, a že Hotz je hackerství úsilí bylo zaměřeno na Kaliforňané - což znamená, že věci by měly zůstat v Bay Area, místo stěhování do New Jersey, kde geohot hacknut jeho PS3. S touto novou informací, kterými disponuje, lépe vybavený Sony oponovat Hotz je návrh na zamítnutí v jednání na začátku příštího měsíce, ale to neznamená, že firma bude úspěšná ve své snaze udržet sporu západního pobřeží záležitost. Budeme muset počkat a uvidíme, jestli to poslední vítězství pomůže Sony vyhrát válku. Zůstaňte naladěni.

Soudce v Sony vs objednávky geohot YouTube a dalších, aby se 'osobní údaje uživatelů původně objevila na Engadget na po. 07.3.2011 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Pořadí (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat