pondělí 7. března 2011

Dell ultra-tenký notebook dostane Cougar bod dráždit, Sandy Bridge Inspirons příští týden

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/dell-ultra-slim-laptop-gets-cougar-point-tease-sandy-bridge-ins/:
Zatímco značka Adamo by mohl být mrtvý , Dell hledání pro konečný ultra-tenký notebook je něco, ale pohřben. Chlapci z Tejas dejte nám o svých plánech představit nový "ultra-slim" spotřebitel notebook v dubnu zaručeně "rozrušit a potěšení" s jeho "krásu a sílu." Přirozeně, nový slimster bude na koni znovu Cougar místa čipové sady a procesory Sandy Bridge od Intelu, jak budou některé nové Dell Inspiron systémů na palubě pro oznámení příští týden. Samozřejmě, bude Dell také lodní Cougar bod možnosti pro firemní zákazníky brzy, včetně Sandy Bridge Latitude notebooky, stolní počítače OptiPlex, a notebooky a stolní počítače od jeho lineup Precision. Ale hej, víme, že většina z vás jsou jen zájem o ultra-tenký a jeho "inovativní nové formě faktor." Přečtěte si dobírat počítá od společnosti Dell po přestávce.

Pokračovat ve čtení Dell ultra-tenký notebook dostane Cougar bod dráždit, Sandy Bridge Inspirons příští týden

Dell ultra-tenký notebook dostane Cougar bod dráždit, Sandy Bridge Inspirons příští týden původně objevila na Engadget na po. 07.3.2011 08:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat