pondělí 7. března 2011

Inhabitat Týdne v zelené: ledové hrady, lepenka sloupců a ženevském autosalonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/inhabitats-week-in-green-ice-castles-cardboard-columns-and-t/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat předvedla několik čelist-svržení výkony architektury, počínaje sérií neuvěřitelně složitý počítač-navržený lepenky kolony , které se mohou pochlubit mezi 8 a 16 miliony faset. Byli jsme také udeřen úžasnou novou síť-zero Solární akademie v Německu, a my se předvedla švýcarská chata , která je první na světě bytu vytápěné budovy zcela sluneční tepelné energie. Na konci chladiče klima spektra, člověk Minnesota vytvořil sérii stoupající ledu hradů používat vodu z geotermální topení.

Ženevském autosalonu také odstartoval s ránou tento týden Koenigsegg představila svůj přeplňovaný Agera R závodník a SAAB vstal z popela s futuristickým hybridní PhoeniX . Také jsme slyšeli velkou novinkou z některé ze světově nejvíce luxusní automobilky Bentley, jak válí biopaliva-poháněl superauta , že může jít 200 km / h na ledu a Rolls-Royce představila svůj all-elektrického 102 EX Phantom . Dva-kolové dopravy také vzal skok vpřed jako Daymak představila jako první na světě bezdrátové elektrické eBike a Los Angeles schválených plánů 1,69 tisíc míle z cyklostezek .

Také jsme stále na špici spotřebitele tech se podívat na zelené pověření Apple IPAD 2 , a přivezli jsme si 'plány výzkumníků na horké nové plemeno baterie vyrobené z "zmrazené kouř" . Nakonec jsme se dozvěděli z nedávné studie, že mobil signály skutečně podpořit mozkovou činnost , a jsme sdíleli svěží novou řadu hodinek iPod nano popruhů právě včas na jaře.

Inhabitat Týdne v zelené: ledové hrady, lepenka sloupců a ženevském autosalonu původně objevila na Engadget na ne. 06.03.2011 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat